Kontakt:
tel: +385 1 6234 791
fax: +385 1 6235 120
DIGIS, Sv. Barbare 30
10408 Velika Mlaka, Hrvatska
TOP ARTIKLI:

           


O nama

Image Naša firma DIGIS specijalizirala se tokom više od 30 godina iskustva, za proizvodnju i prodaju ŠALJIVIH POKLON PROIZVODA s hrvatskim tekstovima.

U našem jedinstvenom proizvodnom asortimanu, osim što su DAROVNI PROIZVODI, nalaze se i drveni suveniri (mini kuglane, mlinci, tanjurići i slično) te najrazličitiji drveni POKLON PROIZVODI za sve prigode i generacije te razni drveni predmeti i drvna galanterija.

Vođeni višegodišnjim iskustvom uspješnog prepoznavanja trendova mladih, ali i svih onih koji se tako osjećaju, stvorili smo i stvaramo nove i originalne darovne artikle. DIGIS na svoj šaljivi i originalan način dizajniranja drvenih poklon PROIZVODA, ide u korak s vremenom, a sve to pak na principima: VRHUNSKE KVALITETE, PRISTUPAČNIH CIJENA I BRZE ISPORUKE. Na tim smo principima stvorili maloprodajnu i veleprodajnu mrežu s više stotina dugogodišnjih zadovoljnih kupaca.

Pogledajte DIGIS asortiman jer tu su originalni rođendanski kao razni drugi POKLON PROIZVODI.

Ovdje smo, i zato zavirite u DIGIS-ov čarobni svijet drva!

* POKLONI * ROĐENDANSKI POKLONI * POKLONI * POKLONI ZA GODIŠNJICE * POKLONI * POKLONI ZA MAMU * POKLONI ZA TATU * POKLONI ZA NAJDRAŽE * POKLONI ZA DEČKA * POKLONI ZA CURU * POKLONI ZA SVE PRILIKE * POKLONI ZA MLADENCE * POKLONI * POKLONI ZA PRIJATELJA * POKLONI ZA PRIJATELJICU * POKLONI ZA MUŽA * POKLONI ZA ŽENU * POKLONI * POKLONI ZA NEKOG POSEBNOG *

 
 
 
Vemax internet studio